‘let’s get together and feel alright – all day & all night’

Neem je gezin mee en nodig je vrienden uit. Fijne vibes van 14.00 tot diep in de nacht, omdat het zo goed voelt om samen te zijn.

12274690_1085996154766799_4752249493414523062_nGeen gedoe in de kerstvakantie! Want Boomshakalak Sound System geeft een feestje dat voor íedereen fijn is. Zelfs wanneer je Boomshakalakker nog maar klein is 😉 Je hebt geen oppas nodig. Je kunt goed eten op het tijdstip dat voor jullie uitkomt. Onze BBQ staat namelijk altijd aan. (Keep the fiyah burning!) Gezond, lekker en divers. Zowel het eten als het programma.

Maandag 28 december, vanaf de middag tot diep in de nacht, zorgen wij ervoor dat het vuur blijft branden. De muziek neemt je deze winter mee naar een warme plek. Jij mag komen wanneer het jou uitkomt, samen met je lievelingsmensen.

Wij zorgen voor die lekkere Boomshakalak-vibe!

In de middag hebben we ‘Kids Playground’, het leukste reggae kinderfeestje in de kerstvakantie.  We gaan veel met kleur doen, uiteraard hebben we alleen rode, gele en groene verf ;-).  

programma:

KIDS PLAYGROUND

BBQ GRILL

ALL STAR CONFUSION (NL)

THE UPSESSIONS (NL)

BAGJUICE (NL)

DREADSQUAD ft. GARDNA (POL+UK)

BOOMSHAKALAK SOUNDSYSTEM (NL)

RADIKAL GURU (POL)

✭✭✭✭✭

THE UPSESSIONS In het begin van de avond gaan we al van start met de beste early reggae band van Nederland. Misschien wel van Europa!

the Upsessions! 😉

Deze 7 koppige energie explosie brengt de authentieke reggae sound door heel Europa. Onder leiding van Boss Capone (dutch King of Ska), behoren the Upsessions al jaren de top. Met 4 albums, (waaronder 1 met Lee perry !) een bejubeld optreden op Lowlands en honderden superstrakke shows door Europa.  Ze treden maar enkele keren per jaar op in Nederland.  

BAGJUICE Jong & relatief onbekend, maar voor hoe lang!? Deze Nederlandse reggaeband uit Amsterdam maakt verfrissend goede reggae en dub. Wij kwamen ze tegen op een strandfeest en waren meteen verkocht.

Een volledige band, gewapend met melodica én sound engineer, die het geluid – live on stage – bewerkt met analoge reverbs en delays! Naast hun toffe live optredens, brengen ze hun vibes én sound op 7′ vinyl singles naar het publiek. Deze Bagjuice-singles worden regelmatig opgepikt door 22tracks London. Kijk… Dan doe je iets goed.

 

DREADSQUAD ft. GARDNA (POL+UK) O.M.G.! Heel eerlijk, dit is niet normaal! Deze Poolse producer levert jaar in, jaar uit de DIKSTE eletronische reggae voor de dansvloer.  Mensen die Boomshakalak vaker checken kennen de tunes van Dreadsquad, dat is zeker. En speciaal voor de ‘Boomshakalak Winter BBQ’ vliegt deze baas uit Polen om ons allen aan het dansen te krijgen.

Maar dat is nog niet alles, uit de Engeland neemt hij vocalist en MC GARDNA mee. Deze goed gebekte spraakwaterval staat hoog in de reggae charts met zijn nieuwe track ‘See the vibe’. Fun fact: Deze combi is nooit eerder in Nederland geweest.

MCgardna

BOOMSHAKALAK SOUNDSYSTEM is door de Vasim gevraagd ‘iets’ te doen in de kerstvakantie. “Als de Boomshakalak Soundsystem sfeer er maar inzit,” was de enige vereiste.

‘Geen probleem! dat is wat ze het liefste doen :)”
Nu komt alles samen tijdens ons eigen reggae winterfestival! Tijdens de koude dagen brengen we een beetje warmte en een berg liefde. Ze zijn de saus tussen de artiesten en de kers op de taart. Ze doen het rood-geel-groene licht uit aan het einde van de nacht…

RADIKAL GURU (POL)

Deze producer en dj maakt legendarische tracks op het snijvlak tussen reggae & dubstep (door kenners ook wel ’steppa’ genoemd). Wie thuis is in de scene, kan niet anders dan groot fan zijn van deze man uit Polen, die zijn naam eer aan doet.

Laatst kregen we spontaan een knuffel bij het aankondigen van Radikal Guru. Dan weet je dat het goed zit. En dan nog niet te spreken over zijn snoeiharde dj set’s op o.a. Outlook Festival én zijn vette tracks met de allerbeste MC’s die onze aardkorst kent. Bij zijn discografie zie je samenwerkingen met o.a. Echo Ranks, Brother Culture & Dreadsquad. Wie weet wat dat nog gaat brengen deze nacht..?!

Skank all night!

——————————————–

Kinderen tot 14 jaar gratis!

Voorverkoop € 8,00

Deurverkoop €10.00

———————

INFO & TICKETS:

★★ http://bit.ly/BWBBQ15 ★★

EVENTPAGE:

★★ http://bit.ly/BWBBQ15eventpage ★★

WINTERBBQV4-Boomskakalak-ohana-magazine-ohanamag

About The Author

Ohana-team
Ohana-team

Related Posts