Vanavond, zondag 22 maart om 19.55 uur, wordt op NPO3 een nieuwe aflevering uitgezonden van het reisprogramma 3 op Reis. Dit keer is een verslag te zien van een bezoek van presentator Chris Zegers aan het EXIT Festival. De uitzending zal een mooie indruk geven het festival en de wonderschone locatie waar deze wordt gehouden, het Petrovaradin Fort in Novi Sad, maar ook wordt ingegaan op de geschiedenis van het festival. Het EXIT Festival begon als 100 dagen durend studentenprotest tegen toenmalig president Milosevic. In de periode erna ontwikkelde het zich tot de belangrijkste progressieve beweging van de Balkan.

Het EXIT Festival is uitgegroeid tot één van de grootste muziekfestivals van Europa en vindt dit jaar plaats van donderdag 9 tot en met zondag 12 juli. De optredens zijn voornamelijk ‘s avonds, ‘s nachts en vroeg in de morgen. De Dance Arena wordt door veel dj’s, journalisten en bezoekers geroemd als één van de mooiste podia ter wereld. 

Dit jaar staan op het programma van het EXIT Festival onder meer Faithless, Hardwell, Martin Garrix, Motörhead, Clean Bandit, John Newman, Milky Chance en Tom Odell. Meer acts worden binnenkort bekendgemaakt. Een vierdaags ticket voor het festival is te koop voor slechts €122.

De aflevering van 3 op Reis zal nadat deze vanavond op TV is geweest ook terug te zien zijn op de website van 3 op Reis.

EXIT FESTIVAL

Website | Facebook | Twitter | Youtube

About The Author

Ohana-team
Ohana-team

Related Posts