Nachtdieren gaat weer een rondje knallen in de kleine zaal van de Effenaar!
Zoals jullie van ons weten presenteren we elke keer een andere invalshoek uit de electronische muziek, dit keer nemen we als uitgangspunt Soulful House!

Verwacht dus een avondje waar de temperaturen tot grote hoogte zullen oplopen en we lekker tegen elkaar aan mogen plakken.

DJ LINE UP

Crix Madine
Internetverslaafde, brildragende, blonde lokken rockende liefhebber van de liefde. Exceptioneel talent voor het vinden van de warmste klanken van de wereld. Deze inspiratie gebruikt hij vervolgens om ook zijn eigen warme muziekstukken in elkaar te flansen. Crix Madine is eerder een curator in fire dan een DJ in essentie.

The Clean Son
Nog net geen god, krijgt het op een of andere manier voor elkaar om 5 dagen per week uit te gaan. Op deze manier komt hij erachter welke tunes zaaltjes slopen. Deze shazamt hij dan stiekem van DJ’s om ze door te schuiven naar jullie. Deze DJ is eigenlijk de enige DJ die je in de wereld nodig hebt dus.

FAKEDRAKE
Als drake in een discotheek was geboren kreeg je FAKEDRAKE. FAKEDRAKE heeft 2 grote passies: Meisjes & Fashion. Zijn enorme passie voor meisjes maakt dat hij diverse technieken gevonden heeft om ze allemaal naar hem te laten kijken. Het DJ vak is hiervan de rol waarin hij zich het meest thuis voelt, en zich de afgelopen jaren in ontwikkeld heeft. De man is een Disco koning en gaat jullie heerlijk verwennen.. Dames kijk niet te lang naar zijn shine, we hebben al eens meegemaakt dat er vrouwen flauw vielen..

The Mooman
Om de hittegolf die we vanavond in het kleine zaaltje creëren tot een perfect einde te brengen nodigen we ook een purist uit. The Mooman is het type DJ dat hele dagen lang door platenbakken ligt te spitten, zelf mixers in elkaar schroeft en overal precies van weet wat het in een zaaltje doet. We vragen ons af of hij eigenlijk wel eens iets anders doet, maar durven het niet echt te vragen. In ieder geval skills tot het einde van de wereld up in here!

Visuals
DeBoy Beamer aka Beamerboy Bashar aka Basharbeamer aka Bashbeamboy aka DeBeamer Boy aka De

Al met al gaan we jullie weer heerlijk verwennen, wordt het zaaltje omgetoverd tot een grote liefdesclub en hopen we met jullie deze fantastische avond te mogen vieren!

 

 

NACHTDIEREN

TICKETS

De Effenaar

Dommelstraat 2, 5611CK Eindhoven, Noord-Brabant

Opening Hours

12 february at 23:00 – 4:00

Website | Facebook  | Instagram

About The Author

Arjan
Founder & Creative director

My name is Arjan Matteo Das and I’m a Dutch Scots-Italian Designer born and raised in the belly of the beast. I’m currently doing a bachelor’s degree at the Design Academy Eindhoven. I’m also the Creative Director & Designer at Ohana Magazine and the founder of the streetwear brand Raison d’être. As a multidisciplinary designer, I see myself as a contemporary pirate applying traditional and modern methodes to my projects. by mixing these I am able to create a Spawning pool in which I develop new concepts and designs.

Related Posts