De organisatie van het Dimensions Festival heeft de headliners van het officiële openingsconcert bekendgemaakt. Zo zullen Four Tet (live)Little Dragon en Floating Point (live) woensdag 26 augustus acte de présence geven in het kolossale negentiende-eeuwse amfitheater van Pula. De avond geldt als officiële aftrap van het Dimensions Festival, wat 26 t/m 30 augustus in het Kroatische stadje plaatsvindt.

De openingsavond zal worden uitgezonden door het populaire Boiler Room, de Britse organisatie die wereldwijd dj- en live-sets vanaf de meest unieke locaties streamt. Tickets voor het openingsconcert dienen apart aangeschaft te worden. Deze zijn exclusief te verkrijgen via de Engelse website: www.dimensionsfestival.com.

Line-up Dimensions Festival 2015
De complete line-up van het Dimensions Festival wordt de komende weken bekend gemaakt. De organisatie heeft al een behoorlijke rij namen bekendgemaakt. Zo zal housemuziek vanuit Detroit en Chicago worden verzorgd door Moodymann en Lil Louis, zet cross-genre duo Mount Kimbie een dj-set neer en zijn Berghain resident Ben Klock en Surgeon aanwezig voor stevige techno.

Platenlabel Hessle Audio zal sterk vertegenwoordigd zijn met de aanwezigheid van zowel Ben UfoPearson Sound en Pangaea. Met sublieme technische skills en soul-geïnspireerde house en techno is Motor City Drum Ensemble te aanschouwen en vallen ook RodhadTruncateAnthony Parasole en John Talabot onder de line-up van Dimensions Festival 2015.

De volledige line-up tot dusverre:
Moodyman
Ben Klock
Lil Louis
Mount Kimbie (DJ set)
John Talabot
Surgeon
Rodhad
Anthony Parasole
Truncate
Hessle Audio: Ben UFO, Pearson Sound, Pangaea
Motor City Drum Ensemble
Daniel Avery
Horse Meat Disco
Jeremy Underground
DJ Deep
Paranoid London (live)
Delano Smith
Franck Roger
Osunlade
Max Graef
Goldie
Doc Scott
Fierce
Dego (4 Hero)
Shura
Gabriele Garzon Montano
Flako
Seven Davis Jr
Giegling: Edward (live), Vril (live), Dustin, Konstantin
22a Records: Tenderlonious, Henry Wu, Al, Dobson Jr
Deadbeat & Tikiman (live)
Lee Gamble
Intergalactic Gary
K15
Clap! Clap!
Romare
Dele Sosimi Afrobeat Orchestra
Josey Rebelle
Cosmic Slop DJs
Lexis (Music Is My Sanctuary)
Dimensions-festival-ohana-magazine-ohanamag

DIMENSIONS FESTIVAL

Website Facebook Twitter | Tickets

About The Author

Ohana-team
Ohana-team

Related Posts