☄⚡️ SAUS IS HIER!!! ⚡️☄
Wij koesteren al een tijdje een enorme liefde voor de Nederlandse Beat & Bass scene.

De afgelopen jaren heeft deze wereld zich tot een enorm interessante moloch weten uit te breiden, en dat willen wij graag vieren!

Daarom introduceren we jullie aan SAUS. Een feest om dit Nederlandse succes te vieren!

Om het spits af te bijten nodigen we de eerste editie de volgende DJ’s uit:

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
⚡️☄Wantigga ☄⚡️
Begonnen als rapper en producer van het rap collectief FATA, maar nu zelf zeer bekend door zijn Solo werk. Met Dilla als zijn grote voorbeeld combineert hij Hiphop met Bass en UK house, waarna hij er ook nog eens een dikke sauzige laag Soul overheen gooit. Een groot deel van zijn bekendheid heeft hij verworven met het omtoveren van een paar klassieke RnB tracks tot heerlijk vette beats. Dit werk bleef niet onopgemerkt door onder andere de labels Huh What & Where en SOULECTION. Wantigga is een van de baasjes uit ons land die het voor elkaar heeft gekregen om meer dan een miljoen plays op zijn tracks te krijgen op Soundcloud..
Wij zijn ontzettend trots om met Wantigga dit concept aan jullie te mogen introduceren!

⚡️ DJ SPINN’EM ⚡️
Ook onze lokale jongens gaan we uitnodigen op dit concept. Hierin beginnen we natuurlijk met de DJ held van Eindhoven. Spinn’em heeft al menig zaaltje gesloopt met zijn oor voor de beste beats. Deze editie zal Spinn’em volledige focus leggen op alles wat van onze eigen grond komt en dit in een zaal afbrekende DJ-Set stoppen.

☄ The Clean Son ☄
Saus papa zijn, en toch jezelf the clean son noemen. Wij vinden het maar een rare combinatie. De kans is aanwezig dat tubes mayonaise en ketchup gaan ontploffen van de vettige saucy beats die hij door de soundsystem heen blaast.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SAUS – EVENT

Oftewel:
GET LIT PEEPS

TICKETS
Kaartjes:
EARLY BIRD: €6,-
PRESALE: €8,-
DOOR: €10,-

About The Author

Arjan
Founder & Creative director

My name is Arjan Matteo Das and I’m a Dutch Scots-Italian Designer born and raised in the belly of the beast. I’m currently doing a bachelor’s degree at the Design Academy Eindhoven. I’m also the Creative Director & Designer at Ohana Magazine and the founder of the streetwear brand Raison d’être. As a multidisciplinary designer, I see myself as a contemporary pirate applying traditional and modern methodes to my projects. by mixing these I am able to create a Spawning pool in which I develop new concepts and designs.

Related Posts