Een kleine drie weken voor aanvang van het EXIT Festival in Novi Sad is de line-up bekendgemaakt voor de No Sleep Novi Sad podium. Dit is het tweede grootste podium gewijd aan elektronische muziek van het grootste festival van Zuidoost-Europa. Hierop zal onder meer het Rotterdamse label MORD zich presenteren. Het EXIT Festival vindt plaats van 9 tot en met 12 juli in het Petrovaradin Fort in Novi Sad.

Het No Sleep Novi Sad podium opent op donderdag met een avond waarop de Schotse dj en producer Scott Fraser de headliner is en wordt aangevuld met talent uit de Servië en omringende landen: Brka, Schwabe, Damir Zekiri, Ognjem, Vitanov, Toshke en Techa. Ook op de vrijdag staat het podium voornamelijk in het teken van techno, met dit keer als headliners het duo CW/A live, bestaande uit Clockwork en Avatism. Ook de Portugese techno producer Re:Axis staat die avond op het programma, net als regionale talenten Forsek, Klaus, Mihajlo HFM, Forest People, Sloxxx live en Ubivae.

Zaterdag 11 juli staat het No Sleep Novi Sad podium grotendeels in het teken van het Rotterdamse recordlabel MORD. Hierbij komen de Nederlandse techno dj’s en producers Bas Mooy, Radial en Charlton live alsmede hun Duitse collega Sleeparchive live optreden. Dezelfde avond staan ook de regionale talenten Scalameriya, Filip Xavi, Stevie Whisper, A//O & kӣr Live PA, Lag en Monosaccharide op het programma.

De laatste nacht van het festival staat het No Sleep Novi Sad podium in het teken van drum and bass. Headliners daarbij zijn de Russische dj’s en producers Bop en Enei. Laatstgenoemde zal diezelfde avond ook optreden op de Main Stage in een back2back-set met collega’s Kasra en Mefjus, maar op het No Sleep Novi Sad podium brengt hij solo een DnB classics set. Regionale support is er deze avond door Phillie P & Jackie Dagger, Codex + Kastiljas MC, High Roll, Senzzor, Elarith, Okee en Subview.

Op het EXIT Festival is nog veel meer techno en drum and bass te vinden met o.a. Adam Beyer b2b Joseph Capriati, Chris Liebing, Nicole Moudaber, Octave One live, Dirtyphonics, Goldie, Icicle, Breakage, Kove en Roni Size Reprazent. Daarnaast zijn er grote sterren uit andere genres als Faithless, Manu Chao, Motörhead, Hardwell, Martin Garrix en Emeli Sandé. Een vierdaags ticket kost €122 en is te verkrijgen via http://www.exitfest.nl.

 

EXIT FESTIVAL

Website | Facebook | Twitter | Youtube

About The Author

Ohana-team
Ohana-team

Related Posts