Het is alweer bijna tijd voor het grootste hip-hopfestival van Nederland: WOO HAH! Festival. Het belooft een dag vol hip-hop van zowel nationale als internationale artiesten te worden, verdeeld over vier podia in de Spoorzone te Tilburg. Dit jaar kun je er terecht voor optredens van onder andere Cypress Hill​, Run The Jewels​, Joey Badass​, BIG SEAN​, Travis Scott​ en Fresku.​

Op 4 juli zal er door 28 acts geschiedenis worden geschreven in de Spoorzone in Tilburg. Dr. Moon zal samen met Sticks, Murda, Hef en Boef En De Gelogeerde Aap om 14.00 uur het spektakel inluiden met een veelbelovende ‘FLUFF Disco’. Ook zal de Eindhovense rapper Fresku het podium betreden om zijn nieuwe album te presenteren. Daarnaast staan er natuurlijk ook nog veel grote internationale artiesten die dag op de line-up, zoals Cypress Hill, Run The Jewels​, Joey Badass​, BIG SEAN​, Travis Scott​, Freddie Gibbs​ en Cannibal Ox.​ Het belooft een mooie dag te worden. Het spektakel zal om 1:00 uur worden beëindigd door Le Scratch met een OUTDOOR BLOCK PARTY.

Zie hier de hele timetable:Timetable-WOO-HAH!-fetstival-2015-ohana-magazine-ohanamag-ohana-clothing

RANDPROGRAMMA

Rocksteady B-Boy Battle
De rocksteady crew zet jouw WOO HAH! ervaring letterlijk op zijn kop, want ‘zwaartekracht’ komt niet voor in het vocabulaire van deze B-Boys en B-girls. Ze zullen je versteld laten staan met de meest sicke moves op de FunX Stage.

Solid – Skate Demo’s
Net als vorig jaar zal het Solid Demo Team je de beste skate tricks voorschotelen in het ruime Ladybird Skatepark op het festivalterrein. Het beste nieuws? Dit jaar kun je ook je eigen deck meenemen op het festivalterrein en je skills vertonen op het festival.

Talent Meets Talent
Nieuw talent is het talent van de toekomst. Daarom werkt WOO HAH!
 samen met de Tilburge organisatie Talent Meets Talent die je diverse nieuwe acts presenteren op de FunX Stage van 17.45 tot 18.45.

Live grafitti 
Wanneer je grafitti doet, dan doe je het goed! Daarom hebben wij de absolute top van Nederland uitgenodigd in de vorm van Kings of Colors. Gedurende dag gaan zij een mega grote piece zetten op het festivalterrein. Zo kun je hun voortgang en het uiteindelijke resultaat zien, dope!

Dr. Moon’s Fluff Disco 
Je favoriete producer uit TIlburg, Dr. Moon (Wu-Tang Clan, Great Minds) komt met iets speciaals richting het festival. Met zijn ‘Fluff Disco’ concept brengt hij het beste wat Nederlandse hiphop te bieden heeft naar WOO HAH! in ‘The Parking Lot’. Wij hebben gehoord dat deze jongens van een feestje houden, dus zorg dat je erbij bent als zij WOO HAH! openen.

Festival Markt 
WOO HAH! wil zeker weten dat jullie de zomer van 2015 betreden met de juiste accesoires en merchandise. Daarom hosten ze dit jaar een festivalmarkt vol met kleding, merchandise, muziek, hip-hoplifestyle en meer.

Le Scratch – Block Party
De peeps van het Tilburgse Le Scratch hebben je de afgelopen weken al verwend met diverse WOO HAH! mixtapes. Maar op het festival zelf zullen zij tevens een Outdoor Block Party hosten zodat jij jouw WOO HAH! dag in stijl kunt afsluiten met de tofste hiphop bangers!

KOOP JE TICKET SNEL VOORDAT HET TE LAAT IS!!

WOOHAH-e-Flyer-Ohana-Ohanamag-ohana-magazine-ohanaclothing-aloha

WOO HAH! FESTIVAL

Website Facebook Twitter | Instagram | Tickets

About The Author

Ohana-team
Ohana-team

Related Posts